Verkkokaupan yleiset toimitusehdot

Verkkokaupan yleiset toimitusehdot

Copterplus ei ota kuljetukseen matkustajaa/matkustajia:

  • jotka ovat alle kaksi vuotta vanhoja tai sylilapsia
  • joka on alle 5-vuotias lapsi ilman saattajaa
  • jotka ovat henkilöitä, joiden liikuntakyky on rajoitettu; jollaisiksi katsotaan henkilöt, joiden liikkuminen on rajoittunut pysyvästi tai väliaikaisesti sensorisen tai motorisen fyysisen vamman, kehitysvamman tai muun älyllisen vamman taikka jonkin muun vamman tai iän takia. Rajoitus perustuu normaalin lennon ja mahdollisen onnettomuudesta selviämisen turvallisuusnäkökohtiin.
  • joilta pääsy maahan on kielletty, tai jotka ovat karkotettuja tai pidätettyjä henkilöitä
  • jotka näyttävät olevan alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena siinä määrin, että ilma-aluksen tai siinä olevien henkilöiden turvallisuus todennäköisesti vaarantuisi
  • jolla vaikuttaa olevan tartuttava infektiosairaus

Matkustajalla ei saa olla mukanaan matkatavaroita.

Lennolla ei saa olla mukana vaaralliseksi luokiteltavia aineita.

Vastuun rajaukset määrittyvät EU:n asetuksen No. 889/2002 (lentoliikenteen harjoittajien korvausvastuusta onnettomuustapauksissa) mukaisesti.

Copterplus on oikeutettu peruuttamaan tai uudelleenaikatauluttamaan verkkokaupasta ostetun lennon, mikäli olosuhteet lennon turvalliseen toteutukseen eivät täyty. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi lentopäivän heikkoja sääolosuhteita tai konerikkoa tai muuta vikaa kalustossa. Tällaisissa tapauksissa Copterplus on itse yhteydessä asiakkaaseen.

Tilauksen peruutus

Mikäli asiakas ei olekaan kykeneväinen osallistumaan verkkokaupasta ostamalleen lennolle, voi hän peruuttaa tai uudelleenaikatauluttaa lennon ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info (at) copterplus.fi tai soittamalla numeroon +358 40 0544 356.

Lennot pyritään ensisijaisesti aikatauluttamaan uudelleen toiseen ajankohtaan. Mikäli tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, voidaan kauppa perua ja asiakkaalle palauttaa:

  • 100 % lennon hinnasta, mikäli peruutus tehdään vähintään 5 vuorokautta ennen lennon lähtöhetkeä
  • 80 % lennon hinnasta, mikäli peruutus tehdään alle 5 vuorokautta lennon lähtöhetkestä

Maksuehdot

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, sekä Jousto ja Fellow Lasku.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Verkkokaupan yhteystiedot
Copterplus Finland Oy
Y-tunnus: 2586144-8
Käyntiosoite: Oulun lentokenttä, Yleisilmailu, Lentokentäntie 720, 90460 Oulunsalo
Puhelin: +358 40 0544 356
Sähköposti: info@copterplus.fi