Kaupalliset lennot

Copterplus toteuttaa kaupallisia lentoja esimerkiksi yleisö- ja maisemalennätysten muodossa. Helikopterilento on unohtumaton kokemus, jossa kaupunki- ja luontomaisemat avautuvat aivan uudella tavalla yläilmoista käsin.

Kokemus- ja maisemalennot

Myymme kokemus- ja sightseeing-lentoja Oulun alueella kätevästi pakettina suoraan lentokaupastamme! Paketit vaihtelevat kestoltaan, sisällöltään ja lentoreitiltään. Lisäksi tarjolla on todellinen luksuselämys, Gold VIP, jolla voi juhlistaa vaikkapa erityistä merkkipäivää. Copterplussan lahjakortilla helikopterilentokokemus on mahdollista antaa myös lahjaksi.

Erilaisiin lentopaketteihimme voi tutustua tarkemmin Lentokaupassamme.

Yleisölennätykset

Yleisölennätykset ovat erinomainen lisä tapahtumaan kuin tapahtumaan, esimerkiksi kesän markkinoille. Lennätykset tuovat oman mausteensa tapahtuman kattaukseen ja siten kasvattavat kävijämääriä. Helikopterilennätys on myös suhteellisen vaivatonta järjestää, kunhan tapahtumapaikan lähistöltä löytyy nousuun ja laskeutumiseen soveltuva tila.

Olemme järjestäneet yleisölennätyksiä esimerkiksi maatilamarkkinoiden, musiikkifestivaalien ja karavaanimessujen yhteydessä sekä talvisin Ylläksen alueella.

Helikopterilennätykset TYKY-päiville tai kesäjuhliin

Helikopterilento voi toimia myös ikimuistoisena viihdykkeenä esimerkiksi yrityksen TYKY-päivillä tai kesäjuhlissa! Helikopteri voi toteuttaa lennätykset parhaassa tapauksessa jopa suoraan yrityksen pihalta, ja lentojen kesto ja reitti voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaan.

Mikäli tahdot Copterplussan helikopterin tapahtumaasi tai yrityksesi juhliin, ota yhteyttä Keijo Korkiakoskeen puhelimitse numeroon 040 0544 356.